» Recensies
» Recensies
4.2
Rated 4.2 out of 5
4.2 van 5 sterren (op basis van 62 reviews)
Uitstekend55%
Heel goed24%
Gemiddeld13%
Slecht6%
Verschrikkelijk2%

Review 34

Tijdje terug hier wezen eten, het eten was prima, de sfeer was ook prima, ikzelf vond de prijs ietwat aan de hoge kant als je het vergelijkt met de aankleding (beetje armzalig) en met de bediening.
De bediening:
Bij binnenkomst werd er niet naar ons omgekeken, terwijl er wel twee dames druk achter de bar aan het babbelen waren over een date die compleet fout was gegaan. Vervolgens maakte ze even tijd en werden we snel ergens neergegooid. Er zaten hooguit 5 tafeltjes binnen, toch moesten we 15min wachten voordat we een kaart kregen en er een drankje besteld kon worden. Volgens mij waren ze ons vervolgens vergeten want het duurde weer eens 15 min voordat het drinken op tafel stond. Vervolgens eten op genomen (voor en hoofd). Het eten kwam netjes op tijd, echter stond het hoofdgerecht al voor onze neus terwijl we ons voorgerecht amper op hadden. Vervolgens hebben we nog eens drinken aan de bar moeten bestellen, er was niemand die naar ons omkeek. Het eten was echter goed van smaak en lekker. Toen een van ons de ribjes niet op kreeg kregen we het volgende te horen terwijl ze al 5 meter verder stond “EEY, wil je de ribjes laten inpakken” juist…
Vervolgens wilde we een dessert bestellen, ik bestelde iets en kreeg als antwoord; sorry heb je pech baas is er niet en ik kan alleen maar met slagroom spuiten, maar we hebben wel lekkere mousse die ik kan maken, nee bedankt. Dan maar een Spaanse koffie, ik wist niet dat er Whiskey in Spaanse koffie zat, weer iets geleerd! Doe iets aan de bediening, het was echt belabberd!

Tim
Rated 2 out of 5
februari 2, 2019